Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Изискванията за РС версията на FIFA 17
EA GamesEA Sports анонсира минималните и препоръчителните изисквания за РС порта на футболната симулация FIFA 17, с които може да сверите часовника си, ако имате интерес към играта.

Като цяло, ще ви бъдат необходими поне 8GB RAM памет, видео карта с DX11, съвременен двуядрен процесор, 64-битова операционна система и поне 50GB място на твърдия диск.

Играта излиза на 27 септември, а пълните изисквания изглеждат така:

admin на August 04 2016
Microsoft не иска да ползвате Google Chrome. Този път сериозно
MicrosoftMicrosoft изпитва носталгия... по браузърните войни. Явно е, защото след като на няколко пъти се опита неуспешно да троли Google и техния браузър Chrome, този път компанията е сериозна с включването на специални уведомителни прозорци в Windows.

Chrome си е предизвикателство за голяма част от машините в Интернет днес и Microsoft държат да го знаете. „Chrome изтощава батерията ви. Преминете към Microsoft Edge за повече от 36% време за браузване“. Това съобщение е почнало да се появява пред някои потребители на

admin на August 04 2016
BGTV 2.2
BGTVЛинукс програма за гледане на български телевизионни канали online, със страхотно качество и без аналог.
Изключително лесна и безплатна програма, с която потребителите могат да гледат множество български канали, дори и такива, които са платени.

Много често може да се случи така, че потребителите се оказват без кабелна или ефирна телевизия поради различни причини, било поради авария в ...

admin на July 25 2016
Ubuntu Форума хакнат отново
UbuntuУбунту форума е хакнат, отново. Отново, защото бяха хакнати през 2013 г. , както последния път, около 1,8 милиона потребители бяха засегнати, а този път над 2 милиона потребителски имена са откраднати със своите данни.

За разлика от последния път, пароли на потребителите не да откраднати. Въпреки това, името на потребителите, IP адреси и най-важното, електронния си адрес са били откраднати. Така че, ако сте използвали Ubuntu форумите, се подгответе, да

admin на July 16 2016
VirtualBox 5.1.0 Final
VirtualBoxVirtual Box е програма, с чиято помощ можете да виртуализирате и ползвате различни операционни системи като: Windows NT 4.0, 2000, XP, 2003 Server, Vista, DOS/Windows 3.x, Linux, OpenBSD и Mac OS. Създадените от вас виртуални машини не отстъпват по нищо на реалните. Характерно за VirtualBox е лесната инсталация, манипулация и удобния графичен интерфейс.

VirtualBox създава виртуална среда, в която може да инсталирате различни

admin на July 13 2016
Platinum Hide IP 3.5.2.8
Platinum Hide IPPlatinum Hide IP ще Ви помогне да сърфирате анонимно, да скриете от нежелани погледи онлайн активността си, да се предпазите от кражба на самоличността в интернет, да изпращате анонимни email-и или да получите достъп до ограничени сайтове и форуми.

Пакетът автоматично ще открие и избере работещ прокси сървър, който да използвате от Вашия компютър. Програмата се характеризира с минимален размер и

admin на July 11 2016
BGTV 2.1
BGTVЛинукс програма за гледане на български телевизионни канали online, със страхотно качество и без аналог.
Изключително лесна и безплатна програма, с която потребителите могат да гледат множество български канали, дори и такива, които са платени.

Много често може да се случи така, че потребителите се оказват без кабелна или ефирна телевизия поради различни причини, било поради авария в ...

admin на July 04 2016
Linux Slackware 14.2
SlackwareSlackware е ГНУ/Линукс дистрибуция, създадена от Патрик Волкердинг. Slackware се различава от останалите популярни дистрибуции като Red Hat, Debian, Gentoo, SuSE или Mandriva и се опитва да бъде по-близък до Unix. Прието е да включва само стабилни версии на приложенията и при нея липсват специфични за дистрибуцията конфигурационни инструменти. За Slackware се казва че, „Когато знаеш Slackware, знаеш Линукс… когато знаеш Debian, знаеш само Debian“.
admin на July 02 2016
AMD работи върху 48-ядрен процесор, произведен чрез 7 нанометров технологичен процес
AMDПрез 2017 година се очаква AMD да представи на пазара 32-ядрен сървърен процесор с поддръжка на 64 потока процесорни команди, който носи кодовото име Naples. Освен това, компанията усилено работи и върху чип с кодово име Starship, който ще се произвежда чрез 7 нанометров технологичен процес и ще се появи малко по-късно от Naples.

Naples е наречен на името на италианския град Неапол и използва 14 нанометров

admin на June 21 2016
CDBurnerXP 4.5.7.6229
CDBurnerXPCDBurnerXP е лесна за използване, безплатна програма за записване на дискове. Може да пише върху CD, DVD, Blue-Ray и HD-DVD дискове. Но това не са всичките й възможности. Програмата работи и с ISO файлове или пък записва съдържанието на диск в ISO формат, както и конвертира image формати. Създава дискове с данни, аудио дискове, стартиращи дискове и може директно да копира от диск към друг.
admin на June 19 2016
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13472]
Registry Mechan... [13242]
Super MP3 Downl... [13224]
Microsoft Secur... [12934]
Rotativki [11991]
Hiren`s v10.0.9 [9796]
K-Lite Mega Cod... [9260]
BitComet 1.21 F... [9228]
Black Market fo... [8477]
MOBILedit! 6.1.... [8056]
Ново от Калдата