Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Linux
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
Малък лек и удобе... [0]
Приятели
Валути
BGTV 2.2
BGTVЛинукс програма за гледане на български телевизионни канали online, със страхотно качество и без аналог.
Изключително лесна и безплатна програма, с която потребителите могат да гледат множество български канали, дори и такива, които са платени.

Много често може да се случи така, че потребителите се оказват без кабелна или ефирна телевизия поради различни причини, било поради авария в ...

admin на July 25 2016
Ubuntu Форума хакнат отново
UbuntuУбунту форума е хакнат, отново. Отново, защото бяха хакнати през 2013 г. , както последния път, около 1,8 милиона потребители бяха засегнати, а този път над 2 милиона потребителски имена са откраднати със своите данни.

За разлика от последния път, пароли на потребителите не да откраднати. Въпреки това, името на потребителите, IP адреси и най-важното, електронния си адрес са били откраднати. Така че, ако сте използвали Ubuntu форумите, се подгответе, да

admin на July 16 2016
VirtualBox 5.1.0 Final
VirtualBoxVirtual Box е програма, с чиято помощ можете да виртуализирате и ползвате различни операционни системи като: Windows NT 4.0, 2000, XP, 2003 Server, Vista, DOS/Windows 3.x, Linux, OpenBSD и Mac OS. Създадените от вас виртуални машини не отстъпват по нищо на реалните. Характерно за VirtualBox е лесната инсталация, манипулация и удобния графичен интерфейс.

VirtualBox създава виртуална среда, в която може да инсталирате различни

admin на July 13 2016
Platinum Hide IP 3.5.2.8
Platinum Hide IPPlatinum Hide IP ще Ви помогне да сърфирате анонимно, да скриете от нежелани погледи онлайн активността си, да се предпазите от кражба на самоличността в интернет, да изпращате анонимни email-и или да получите достъп до ограничени сайтове и форуми.

Пакетът автоматично ще открие и избере работещ прокси сървър, който да използвате от Вашия компютър. Програмата се характеризира с минимален размер и

admin на July 11 2016
BGTV 2.1
BGTVЛинукс програма за гледане на български телевизионни канали online, със страхотно качество и без аналог.
Изключително лесна и безплатна програма, с която потребителите могат да гледат множество български канали, дори и такива, които са платени.

Много често може да се случи така, че потребителите се оказват без кабелна или ефирна телевизия поради различни причини, било поради авария в ...

admin на July 04 2016
Linux Slackware 14.2
SlackwareSlackware е ГНУ/Линукс дистрибуция, създадена от Патрик Волкердинг. Slackware се различава от останалите популярни дистрибуции като Red Hat, Debian, Gentoo, SuSE или Mandriva и се опитва да бъде по-близък до Unix. Прието е да включва само стабилни версии на приложенията и при нея липсват специфични за дистрибуцията конфигурационни инструменти. За Slackware се казва че, „Когато знаеш Slackware, знаеш Линукс… когато знаеш Debian, знаеш само Debian“.
admin на July 02 2016
AMD работи върху 48-ядрен процесор, произведен чрез 7 нанометров технологичен процес
AMDПрез 2017 година се очаква AMD да представи на пазара 32-ядрен сървърен процесор с поддръжка на 64 потока процесорни команди, който носи кодовото име Naples. Освен това, компанията усилено работи и върху чип с кодово име Starship, който ще се произвежда чрез 7 нанометров технологичен процес и ще се появи малко по-късно от Naples.

Naples е наречен на името на италианския град Неапол и използва 14 нанометров

admin на June 21 2016
CDBurnerXP 4.5.7.6229
CDBurnerXPCDBurnerXP е лесна за използване, безплатна програма за записване на дискове. Може да пише върху CD, DVD, Blue-Ray и HD-DVD дискове. Но това не са всичките й възможности. Програмата работи и с ISO файлове или пък записва съдържанието на диск в ISO формат, както и конвертира image формати. Създава дискове с данни, аудио дискове, стартиращи дискове и може директно да копира от диск към друг.
admin на June 19 2016
AIMP 4.02 Build 1725 Final
AIMPAIMP е мощен, надежден и пълнофункционален мултимедиен център.

AIMP е безплатен, има малък размер, богата функционалност и използва минимална част от системните ресурси. Благодарение на вградените програми, ще може бързо да прекодирате музика от един формат в друг, да записвате звук от микрофон, да редактирате тагове, да преименувате и сортирате файловете и др.

admin на June 12 2016
VLC media player 2.2.4 Final
VLCVLC media player e мощен плейър за преглеждане на MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 и DivX файлове, DVDs, дигитални сателитни канали, дигитални наземни телевизионни канали и on-line видео записи по IPv4 или IPv6 мрежи. Най-невероятното е, че програмата върви под множество ОС (Windows, Mac OS X, BeOS, Debian GNU/Linux, Mandriva Linux, Red Hat Linux, Familiar Linux, YOPY/Linupy, Zaurus, NetBSD, OpenBSD, FreeBSD, Solaris, QNX, Gentoo Linux). Има приятен, многоезичен интерфейс, поддържа скинове и разполага с много опции,
admin на June 06 2016
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

Hiren`s v10.0.9 [6019]
n-Track Studio ... [5606]
K-Lite Mega Cod... [5555]
Super MP3 Downl... [5490]
Microsoft Secur... [5481]
Registry Mechan... [5471]
BitComet 1.21 F... [5451]
Rotativki [4413]
Slax + Hiren's ... [3542]
WinSetup From USB [3175]
Ново от Калдата