Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Google Map Maker вече достъпна и в България
GoogleУслугата Google Map Maker е вече активна за България и за всички потребители, които искат да допринесат със своите знания на местно ниво, за една по-детайлна и изчерпателна карта на променящия се свят наоколо. От днес страната може да се картографира по-детайлно, което ще спомогне и за създаването на по-точна и обогатена карта на цяла Европа, представена чрез Google Maps, Google Earth и Google Maps за мобилни устройства.

Всеки може да сподели забележителностите на българското Черноморие, като например добави чрез Маp Maker всички свои любими ресторанти, хотели, заведения в прочутия курорт Златни пясъци. Можете да помогнете на туристите и чрез добавяне на допълнителна информация като упътванията за шофиране към живописните дефилета на България, както и информaция за градините, лозята и селата по трасето. Може дори да добавите маршрутите на най-добрите туристически пътеки в Родопите или Стара Планина или велоалеи в София и Пловдив. След като бъде одобренo, вашeтo допълнениe ще отразява по-точно реалната картографската информация за вашият град, квартал, или любима местност в Google Maps.

Целта на Google Map Maker е да се подобри качеството и точността на информацията, налична в Google Maps. „С тази нова услуга за България ние предоставяме възможност на потребителите директно и непосредствено да обогатят картата на България. Точната, подробна информация за кварталите, градовете и света около нас е важна за нашите потребители, а и никой не познава тези места по-добре от хората, които живеят там. Вярваме, че знанието на потребителите ни ще подобри и разшири дълбочината и обхвата на покритие на Google Maps, като предоставя по-съдържателно и пълноценно изживяване на всички потребители.”, каза Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър на Google в България.

За да започнете, присъедините се към форума на общността на картографите в Google Map Maker, проучете Помощния център за съвети и хитрости или гледайте картографиране в реално време с Map Maker Pulse. От исторически забележителности до природни чудеса, от калдъръмени улички до пътеки сред природата, сега вие можете да картографирате вашия свят.

Този онлайн инструмент вече позволява на потребителите да добавят и редактират картографските данни за повече от 200 страни и региони по света. Днес всеки, който се интересува от България, може да локализира, рисува, класифицира и представя допълнителна информация за картите на определени райони.

Не съществуват граници при редактирането или модерирането. Всеки потребител може да прави промени, да преглежда промените на другите потребители и да поправя неточните или остарели данни - и всеки има нещо, което да сподели, за да направи по-добра картата на света. Google Map Maker зависи от общността на потребителите, за да могат те да направят картите възможно най-подробни и точни, като по този начин насърчава потребителите да използват тези възможности и да привлекат вниманието към родните си места на картата.pafkata86 на August 20 2013
Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13173]
Registry Mechan... [12929]
Super MP3 Downl... [12913]
Microsoft Secur... [12640]
Rotativki [11670]
Hiren`s v10.0.9 [9652]
K-Lite Mega Cod... [9106]
BitComet 1.21 F... [9088]
Black Market fo... [8201]
MOBILedit! 6.1.... [7772]
Ново от Калдата