Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Вижте тайните кодове за Android, отключващи редица настройки и функции
AndroidСмартфоните, работещи под управлението на ОС Android имат редица скрити настройки, до които може да се стигне с помощта на секретни кодове. Тези кодове трябва да се използват внимателно, понеже дават достъп до най-дълбоките и най-важни настройки на смартфона.

Използването на тези кодове става на собствен риск. Те са открити и събрани от най-различни уеб-сайтове от потребители, които са разглеждали и тествали своите мобилни телефони и ако се решите да ги използвате, могат да осигурят достъп до много от скритите настройки на смартфоните.

Има страхотно много смартфони с ОС Android и тези кодове ще имат различен ефект при някои модели. Ако изглежда, че нещо не работи и не се получава, опитайте с премахване на символите "#*" или "*#*" в началото и/или края. Напълно е възможно тези кодове да не сработят при някои смартфони.

*#*#7594#*#* Този код е един от съвсем опростените, но полезни инструменти. Въвеждането на този код ще ви даде възможност да настроите, какво да се случи след продължително натискане на бутона на захранването.

По подразбиране това действие води до запитване, какво точно имате предвид - включване на безшумен режим, самолетен режим или цялостно изключване на устройството. Тази опция дава възможност за избор на директно изключване на смартфона, като по този начин екранът на дисплея се използва по-малко и може да се спести ценно време.

*#*#4636#*#* Този код е стандартен за всички Android устройства. Подобно на тайния режим в iPhone, кодът извежда недостъпна по друг начин информация за смартфона и неговата акумулаторна батерия. Въвеждането на този код дава подробна информация за мобилното устройства, за използването на акумулаторна батерия и за мрежовата връзка.

*#*#7780#*#* Този код предизвиква цялостно връщане на заводските настройки на смартфона. Трябва да се използва внимателно, понеже изтрива всички лични данни, настройки и приложения, които са записани в паметта на устройството. Тази опция е полезна, когато се е случило нещо нередно със смартфона и той трябва да се възстанови до началното си състояние. Функцията често се използва за почистване на смартфона, преди да бъде даден за ползване на някой друг или преди продажба.

*2767*3855# Това е по-крайна версия на предишната функция. Този код нулира абсолютно всичко, изтрива всичката информация от външната карта памет и дори може да се наложи преинсталиране на фърмуера
.
admin на January 15 2016
Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13326]
Registry Mechan... [13096]
Super MP3 Downl... [13071]
Microsoft Secur... [12804]
Rotativki [11865]
Hiren`s v10.0.9 [9728]
K-Lite Mega Cod... [9197]
BitComet 1.21 F... [9153]
Black Market fo... [8345]
MOBILedit! 6.1.... [7910]
Ново от Калдата