Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
BGTV 2.1
BGTVЛинукс програма за гледане на български телевизионни канали online, със страхотно качество и без аналог.
Изключително лесна и безплатна програма, с която потребителите могат да гледат множество български канали, дори и такива, които са платени.

Много често може да се случи така, че потребителите се оказват без кабелна или ефирна телевизия поради различни причини, било поради авария в кабелния оператор, защото не са вкъщи или са се преместили и още нямат прокарана телевизия, техният оператор не предлага канала, който им трябва в момента и пр.

Тогава започва едно често пъти трудно и досадно търсене на онлайн телевизии в интернет и дори и да бъдат намерени такива качеството почти винаги е много ниско, а картината забива, защото има много потребители, които също искат да гледат.

bgtvТези проблеми вече няма да съществуват, защото тук е програмата BG TV, която ще ви предложи множество канали с високо качество. Използва mpv и yad, които понякога може да се наложи на потребителите на някои Linux дистрибуции да ги инсталират допълнително. Програмата се предлага само и изключително за Linux, което може да е още една причина за някои потребители да мигрират и да се отърват веднъж за винаги от робството на Windows.

BG TV е с приятен интерфейс, който е изключително лесен за използване, което прави програмата подходяща за всякакъв тип потребители - от начинаещи до напреднали.

Още със стартирането на програмата пред потребителя биват подредени в удобен вид всички налични канали. Всеки един канал е изобразен със своето име и лого, както и се дава информация кое предаване се излъчва в момента по него, като може да се скролва нагоре и надолу.

Потребителят само трябва да избере какво иска да гледа, да маркира съответния канал и да натисне бутона гледай. Автоматично ще се отвори плейър, в който започва да се излъчва избраната телевизия. Екранът може да бъде разпънат в режим "пълен екран" с просто двойно цъкане с ляв бутон по картината, както и със специалния бутон за тази цел, който се появява заедно с другите опции за канала при размърдване на мишката.

В тези допълнителни опции потребителят може да види колко време е гледал, да види кеша, да избере аудио писта, ако има налични повече от една. Изключително полезна функция на BG TV е възможността картината да бъде превъртана и паузирана. При пауза не се губи част от филма или предаването за времето, в което е бил спрян плейърът, както е при онлайн телевизиите, а продължава от момента, в който е бил спрян, независимо от дължината на периода.

Когато потребителят вече не желае да гледа телевизията, която е избрал, той може просто да затвори прозореца, като BG TV автоматично ще му отвори списъка с програми, за да може да избере друг канал или предаване.

BG TV е изключително полезна програма, която ви позволява да гледате множество канали, след които и платени, напълно безплатно. Изключително лесна за използване тя не натоварва излишно компютъра и работи напълно безпроблемно, което я прави предпочитана от все повече фенове на телевизията.

Програми: БНТ1, БНТ HD, BNT World, бТВ HD, bTV Action HD, bTV Comedy, bTV Cinema, Нова, Кино Нова, Nova Sport HD, TV7, News7, Канал 3, Diema, Diema Family, Diema Sport HD, Diema Sport HD 2, Ring HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Super7, Cartoon Network, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History, Viasat Explore, History HD, THE VOICE, CITY TV, MTV, VH1, Magic TV, Планета HD, 24 Kitchen, Европа, Bulgaria ON AIR, Bloomberg, HBO HD, HBO 2 HD


Инсталация:

32 bit:

Код: Избери всички
wget -N https://mrejata.net/tv/bgtv-i386.sh && chmod +x bgtv-i386.sh && ./bgtv-i386.sh && rm bgtv-i386.sh

64 bit:

Код: Избери всички
wget -N https://mrejata.net/tv/bgtv-x86_64.sh && chmod +x bgtv-x86_64.sh && ./bgtv-x86_64.sh && rm bgtv-x86_64.sh

Uninstall:

Код: Избери всички
rm -r $HOME/.bgtv/ && rm -r $HOME/.icons/BGTV/ && rm $HOME/.icons/bgtv.png && rm $HOME/.local/share/applications/bgtv.desktopadmin на July 04 2016
Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13173]
Registry Mechan... [12929]
Super MP3 Downl... [12913]
Microsoft Secur... [12640]
Rotativki [11670]
Hiren`s v10.0.9 [9652]
K-Lite Mega Cod... [9106]
BitComet 1.21 F... [9088]
Black Market fo... [8201]
MOBILedit! 6.1.... [7773]
Ново от Калдата