Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Предварителната версия на Windows 9 излиза през 2015 г.
Windows 9Съвсем скоро пък може да се очаква появата и на предварителна версия на следващия пакет Office 2015, гласи поредна информационна утечка от Мрежата.

Кажи-речи всеки месец в Мрежата плъзват нови слухове, свързани със следващата операционна система на Microsoft, но малко от тях се базират на реални документи. За такъв достоверен източник обаче претендира онлайн изданието Myce, което се е

admin на June 05 2014
Разработчици се заеха с възкресяването на TrueCrypt
truecryptНовината за края на проекта TrueCrypt озадачи мнозина и накара специалистите да се замислят за истинските причини за края на популярния за скриване на данните.

След 10 години в публичното пространство, миналата седмица посетителите на официалната страница на проекта бяха пренасочвани към страницата на TrueCrypt на платформата на sourceforge, където ги посрещаше съобщение, обявяващо софтуера за вече несигурен, като потребителите му се съветват да почнат използването на вградения в Windows инструмент за криптиране на данните.

pafkata86 на June 04 2014
Mozilla се отказва от проекта за показване на реклама във Firefox
FirefoxКомпанията Mozilla обяви решението си да се откаже от анонсирания по-рано тази година план да показва на потребителите на браузъра Firefox реклама в незапълнените плочки при отваряне на нов празен раздел. Намерението бе съобщено през февруари, но експериментът е бил прекратен в петък, съобщава ресурсът CNet.

Вземането на новото, противоположно решение, бе обяснено от вицепрезидента на Mozilla Джонатан Найтингейл в неговия блог. Според него, много потребители са изразили загриженост за външния вид на браузъра след появата в него на рекламни лога,

admin на May 12 2014
Българите са на първо място по скимиране
ХакериХакерството за шпионски цели рязко нараства, а хора и правителства от Източна Европа играят все по-голяма роля в тези дейности, показва едно от най-подробните годишни проучвания на пробивите в компютърните системи, предаде Ройтерс.

Шпионските пробиви, проследени обратно до страната, от която са извършени през 2013 г., се приписват на граждани на Китай и други източноазиатски държави в 49 процента от случаите. Страни от Източна Европа обаче, особено рускоговорящи държави, са

admin на April 22 2014
Canonical отново подканя XP потребителите да преминат към Ubuntu
UbuntuПовече от година преди смъртта на Windows XP анализатори, Microsoft, специалисти и кой ли не размахваше пръст на тези от нас, които все още не са направили прехода към по-нова версия на операционната система на редмъндския гигант, описващи едва ли не апокалиптични сценарии, които ще ни сполетят, ако продължаваме да стоим с нея.

И ако употребата на "апокалиптично" не звучи чак толкова странно, когато става дума за индустриални SCADA-системи или важни инфраструктурни енергийни и ядрени мощности, някои от които просто не могат да бъдат спрени, за да бъде осъществен нужния преход към модерен софтуер, то при обикновения потребител нещата не са може би ...

admin на April 21 2014
µTorrent 3.4.1 Build 30888 Stable
utorrentµTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на торенти.

µTorrent позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за

admin на April 19 2014
BitTorrent 7.9.1 Build 30862 Final
BitTorrentBitTorrent е peer-to-peer мрежа, създадена за трансфер на файлове. Потребителите се свързват директно, за да могат да получават и в същото време - да изпращат файлове докато един central tracker контролира всичко.

BitTorrent е един от първите и най-известните торент клиенти. Преведен е на различни езици, сред които фигурира и българският.

BitTorrent разполага с възможност за контролиране на скоростта на качване и

admin на April 19 2014
ProgDVB 7.04.2 Final
ProgDVBЗа директно гледане на сателитна телевизия, слушане на радио

ProgDVB е безплатна програма, която ви позволява да гледате сателита телевизия и да слушате радио канали директно от сателит чрез своята DVB-PCI карта. Инструментът умее и да записва улавяния аудио/видео сигнал. Продуктът има многоезичен интерфейс на десетки езици, включително и български (български, английски, руски, немски, френски, гръцки, италиански, румънски, сръбски, испански, турски, полски, чешки, китайски и др.)

admin на April 19 2014
Wine 1.7.17
WineWine е чудото, позволяващо ви да стартирате Windows приложения под Linux. Програмата ще Ви предостави Windows интерфейс за Linux базирани системи.

С Wine можете да пуснете любимите си Windows програми в Linux работна среда като самата програмата е абсолютно независима от Windows, понеже е изградена на базата на код, различен от този на Microsoft, но същевременно може да използва и неговите динамични библиотеки. Едно чудесно средство за свързване на тези две операционни системи.

admin на April 19 2014
Майкрософт готви Windows 9 за 2015 г.
MicrosoftМайкрософт искат бързо да отворят нова страница. Само след 1 година Windows 9 ще замести своя предшественик Windows 8, според блога на работещия във фирмата Пол Туро. Майкрософт трябва да представят подробно своята програма по време на годишната им конференция, която ще се състои между 2 и 4 април в Сан Франциско. Няколко месеца след това ще започне и развитието на Windows 9.

Windows 8 трябваше да увеличи продажбите на компютри и да позволи на Майкрософт да пробият на пазара на таблетите.

admin на April 13 2014
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13354]
Registry Mechan... [13122]
Super MP3 Downl... [13102]
Microsoft Secur... [12834]
Rotativki [11887]
Hiren`s v10.0.9 [9737]
K-Lite Mega Cod... [9214]
BitComet 1.21 F... [9165]
Black Market fo... [8367]
MOBILedit! 6.1.... [7937]
Ново от Калдата