Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Microsoft официално спря поддръжката на Windows XP
Windows XPСлед от 12 години Microsoft официално спря поддръжката на Windows XP. Операционната система няма да получава обновления и ъпдейти, а потребителите са съветвани да преминат към по-съвременна операционна система.

От премиерата си на 21 октомври 2001 г. Windows XP се превърна в една от най-популярните операционни на Microsoft. Windows XP получи три големи обновления (Service Packs), а през април 2009 г. бе спряна главната поддръжка на софтуера.

pafkata86 на April 13 2014
Nvidia представи най-скъпата в света видеокарта за геймъри: GeForce GTX TITAN Z
NvidiaВ рамките на шегата, компанията Nvidia, ръководена от Джен-Хсун Хуанг счита, че милионерите в света са доста и предлага двуглавата видеокарта GeForce GTX TITAN Z, базирана на GK110 на цена $2999.

Графичният ускорител NVIDIA GeForce GTX TITAN Z разполага с два GK110 чипа с архитектура Kepler и по този начин се получава видеокарта с общо 5760 поточни CUDA процесора или по 2880 поточни процесора за всяко графично ядро.

admin на March 26 2014
VirtualBox 4.3.10 Final
VirtualBoxVirtual Box е програма, с чиято помощ можете да виртуализирате и ползвате различни операционни системи като: Windows NT 4.0, 2000, XP, 2003 Server, Vista, DOS/Windows 3.x, Linux, OpenBSD и Mac OS. Създадените от вас виртуални машини не отстъпват по нищо на реалните. Характерно за VirtualBox е лесната инсталация, манипулация и удобния графичен интерфейс.

VirtualBox създава виртуална среда, в която може да инсталирате различни операционни

admin на March 26 2014
BitTorrent обещава мобилно приложение за потоково видео
BitTorrentТова ще бъде първото приложение, използващо технологията BitTorrent Live и ще осигурява възможности за P2P обмен на съдържание за мобилни устройства.
P2P връзките са отдавна утвърдена и успешно експлоатирана технология в света на РС системите, но при мобилните устройства този тип комуникация все още е слабо използвана. Обещания за известно раздвижване дава компанията BitTorrent, която в своя блог споделя планове за

admin на February 20 2014
TeamViewer 9.0.26297
TeamViewerTeamViewer е програма, която ще ви даде възможност да се свържете към отдалечен компютър. Програмата разполага с три режима на работа: цялостното споделяне на компютъра, споделяне само на работната площ и трансфер на данни между двата компютъра. TeamViewer се състои от две части: TeamViewerQS - това е така наречената сървърна част, която трябва да е инсталирана на компютъра, с който искате да осъществите връзка и TeamViewer_Setup това е така наречена клиентска част, през която ще се свържете с отдалечената машина и инсталираната на нея сървърна част.
admin на February 18 2014
Tor Browser Bundle 3.5.2.1
TorTor Browser Bundle е браузър, базиран на Mozilla Firefox, който използва Tor мрежата за сърфиране в интернет. Тя е основана на много виртуални тунели между различни доброволци по целия свят. Това прави браузъра доста по-бавен от стандартните такива. Целта му обаче не е скорост, а сигурност, запазване на анонимността и защита на поверителни данни. Благодарение на тези си характеристики Tor мрежата позволява отваряне на страници, които са
admin на February 16 2014
Zamunda.net влезе в списък с пиратски сайтове на щатските власти
ZamundaТорент-тракерът Zamunda.net влезе в списък с пиратски сайтове в доклад на американските власти, предава EUobserver.

Министерството на търговията на САЩ напомня в доклада си, че Zamunda.net е заплашен от криминално преследване в България, но е създал свои огледални сайтове в Холандия и Швейцария, съобщава news.bg.

admin на February 14 2014
Потребителите Windows XP не желаят да преминават към Windows 8
Windows XPПоредния статистически доклад за първото тримесечие на 2014 година на аналитичната компания Net Applications, която проследява уникалните посетители от 40 000 уеб-сайта, показа, че частта на операционната система Windows XP не само не намалява, а дори се увеличава. Обречената да престане да съществува към 8-ми април тази година операционна система не възнамерява да се предава. За месец януари, нейното разпространение дори е нараснало с 0,25% и е достигнало ниво от 29,23% сред най-разпространените ОС. За Microsoft това е
admin на February 03 2014
µTorrent 3.3.2 Build 30488 Stable
utorrentµTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на торенти.

µTorrent позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за

admin на February 01 2014
Ще видим Windows 9 още през октомври тази година
MicrosoftПоне така твърди един от обичайните източници на информационни утечки за новата операционна система на Microsoft, според който RTM -версията на Windows 9 ще е достъпна още на 21 октомври 2014 г.

Актуализациите в слуховете относно следващата операционна система на Microsoft стават почти ежеседмични, добавяйки нови, макар и все още неофициални, детайли, свързани с Windows 9. Най-прясната порция такива идва от...

admin на January 27 2014
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13354]
Registry Mechan... [13122]
Super MP3 Downl... [13102]
Microsoft Secur... [12834]
Rotativki [11887]
Hiren`s v10.0.9 [9737]
K-Lite Mega Cod... [9213]
BitComet 1.21 F... [9164]
Black Market fo... [8367]
MOBILedit! 6.1.... [7937]
Ново от Калдата