Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
Google Chrome 31.0.1650.57 Stable
ChromeGoogle Chrome е браузър, създаден да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с минимален дизайн, който не се натрапва. Програмата съчетава в себе си минималистичен дизайн и нечувани технологии. Разработен е под мотото "Една кутия за всичко". Търсене в мрежата. История на сърфирането. Адресна лента. Предложения, докато пишете. Едно общо поле задоволява всичките Ви нужди при сърфиране. Всеки път, когато отваряте нов раздел, нагледно ви се представят най-посещаваните от вас сайтове, най-използваните търсачки и последно запазените отметки и затворени раздели.
admin на November 19 2013
Comodo Internet Security 6.3.300670.2970 Final
Comodo Internet SecurityComodo Internet Security е интегриран пакет за цялостна защита, съдържащ в себе си Comodo Firewall Pro и Comodo Antivirus. И така става една от най-леките и най-полезните безплатни пакети за цялостна защита. Comodo Firewall Pro - независимо, че използва съвсем малко системни ресурси е доста ефективна за защита от досадни реклами, изскачащи прозорци, шпионски приложения и др. Дава напълно реална картина на IP връзките, портовете и ви помага да се предпазите от 10 000 (и повече) зловредни приложения. Докато Comodo Antivirus е една от малкото безплатни антивирусни програми, които разполагат с активен скенер за максимална защита на системата.
admin на November 13 2013
Linux Slackware 14.1
SlackwareSlackware е ГНУ/Линукс дистрибуция, създадена от Патрик Волкердинг. Slackware се различава от останалите популярни дистрибуции като Red Hat, Debian, Gentoo, SuSE или Mandriva и се опитва да бъде по-близък до Unix. Прието е да включва само стабилни версии на приложенията и при нея липсват специфични за дистрибуцията конфигурационни инструменти. За Slackware се казва че, „Когато знаеш Slackware, знаеш Линукс… когато знаеш Debian, знаеш само Debian“.
admin на November 08 2013
12-годишeн хакер работел срещу видеоигри
anonymous12-годишно момче от Квебек работело като хакер за групировката "Анонимните" в замяна на видеоигри, съобщава в. "Торонто сън".

Младежът успял да разбие защитата на няколко правителствени и и да ги извади от строя за известно време - понякога за два дни, като нанесъл щети за 60 хил. долара.

Невръстният хакер, който е ученик в гимназия в предградието на Монреал Нотр Дам дьо Грас, е съден в трибунал за

pafkata86 на November 08 2013
VirtualBox 4.3.2 Final
VirtualBoxVirtual Box е програма, с чиято помощ можете да виртуализирате и ползвате различни операционни системи като: Windows NT 4.0, 2000, XP, 2003 Server, Vista, DOS/Windows 3.x, Linux, OpenBSD и Mac OS. Създадените от вас виртуални машини не отстъпват по нищо на реалните. Характерно за VirtualBox е лесната инсталация, манипулация и удобния графичен интерфейс.

VirtualBox създава виртуална среда, в която може да инсталирате различни операционни системи, да инсталирате и

admin на November 02 2013
Privatefirewall 7.0.30.2
PrivatefirewallPrivatefirewall е персонална защитна стена, предназначена да пази офис и домашни компютри от мрежови заплахи и опасни приложения. Включва защитна стена, URL филтър, модул за мониторинг на активните процеси и модул за работа с приложения. Програмата има възможности за сканиране на портове, проследяване на IP пакети и др.

Privatefirewall не изисква особени усилия за настройка. Програмата започва ефективно да върши своята работа веднага след инсталирането. За напреднали потребители са

admin на October 06 2013
ProgDVB 6.95.5 Final
ProgDVBЗа директно гледане на сателитна телевизия, слушане на радио

ProgDVB е безплатна програма, която ви позволява да гледате сателита телевизия и да слушате радио канали директно от сателит чрез своята DVB-PCI карта. Инструментът умее и да записва улавяния аудио/видео сигнал. Продуктът има многоезичен интерфейс на десетки езици, включително и български (български, английски, руски, немски, френски, гръцки, италиански, румънски, сръбски, испански, турски, полски, чешки, китайски и др.)

admin на October 02 2013
Microsoft рекламира бутона "Старт" в промо-клип на Windows 8.1
Windows8Компанията Microsoft пусна нов рекламен клип, озаглавен "Windows 8.1 Everywhere" ("Windows 8.1 навсякъде"). Видеото показва бутона "Старт", от който компанията първоначално възнамеряваше да се откаже.

Windows 8.1 представлява актуализация за Windows 8 и съдържа някои нови функции в сравнение с предходната версия на платформата. Актуализацията внася подобрения в ключови области като персонализацията,

admin на September 29 2013
Google представи нов алгоритъм за търсене
GoogleВ края на седмицата Google навърши 15 години, което бе отбелязано с конференции, партита и няколко анонса, измежду които и появата на новия алгоритъм на търсене Hummingbird, който вече се ползва от най-голямата интернет търсачка в света.
По думите на Амит Шангай, старши вицепрезидент на "търсенето", Hummingbird е най-голямата промяна в алгоритъма на търсене в търсачката в последните 12 години, която цели да представи контекстуалното търсене по един съвсем нов начин, възприемайки търсените думи не просто, като поредица от

admin на September 29 2013
YouTube обвързва системата за коментари с Google+
YouTubeПопулярният видео хостинг YouTube променя системата си за коментари и я обвързва със социалната мрежа Google+, така че за публикуването на коментар вече ще бъде необходимо да сте потребител на последната. Това се посочва в официалния блог на услугата.

Нововъведението ще дебютира още тази седмица - първоначално в системата за коментари на цели канали, а до края на годината промяната ще засегне и отделните клипове.

С изискването потребителите да коментират,

admin на September 25 2013
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13176]
Registry Mechan... [12929]
Super MP3 Downl... [12916]
Microsoft Secur... [12642]
Rotativki [11672]
Hiren`s v10.0.9 [9653]
K-Lite Mega Cod... [9107]
BitComet 1.21 F... [9088]
Black Market fo... [8208]
MOBILedit! 6.1.... [7775]
Ново от Калдата