Нови статии
bash scripts
CPU-frequency scalin...
Oбновявания на ОС W...
install zoneminder 1...
Installing mysql Mar...
Теми във форума
Нови теми
инсталация на ZNC
Малък лек и удобен д...
Клавишни комбинации ...
Инсталация на Arch L...
Защитна стена за мик...
Най-активни теми
Color console linux [4]
Клавишни комбинац... [1]
Защитна стена за ... [1]
Linux [1]
инсталация на ZNC [0]
Приятели
EA Sports представи FreeToPlay-версия на FIFA 2014
EA GamesElectronic Arts представи днес FreeToPlay-версия на своя спортен симулатор FIFA 2014. За много държави играта бе достъпна още вчера, но от днес EA Sports значително разшири географската достъпност на играта, като са достъпни не само iOS-версии, а и вариант за собствениците на Android-устройства.

Компанията съобщава, че новата игра е специално оптимизирана за таблети и е снабдена с нова интуитивна система за сензорно управление. На геймърите е дадена възможност за

admin на September 24 2013
Super MP3 Download 4.9.3.6
 Super MP3 DownloadSuper MP3 Download е лесен за използване софтуер, който ви позволява да изтеглите над 100 милиона MP3 от най-голямата мрежа за свободно изтегляне и слушане на музика онлайн, преди да ги свалите. Може да търсите по определени критерии. Super MP3 Download показва най-теглените песни. Освен това, можете да направите, разширено търсене по изпълнител, заглавие, албум, и издание. Лиценз: Платен (Demo).
admin на September 23 2013
IBM инвестира един милиард американски доларa в развитието на Linux-системи за архитектурата Power
IBMНа конференцията LinuxCon 2013, започнала на 16-ти септември тази година, IBM заяви, че увеличава инвестициите в развитието на операционната система Linux и откритите технологии. Компанията планира през следващите четири години да вложи един милиард американски долара за финансиране на проекти, свързани с разработката на софтуер и друго открито програмно обезпечение за сървъри, базирани
admin на September 17 2013
Avant Browser 2013 Build 115
Avant BrowserAvant Browser е един много добър интернет браузър, който освен това е и безплатен. Той използва ядрото на Internet Explorer, но по много от функциите си е подобен на Opera. В него са включени най-добрите качества на Internet Explorer и Оpera.
Аvant Browser е надстройка на Microsoft Internet Explorer, която Ви позволява да разглеждате няколко страници в един прозорец.
Avant Browser е лек, приятен и същевременно много добър

admin на September 13 2013
Wise Disk Cleaner 7.93 Final
Wise Disk CleanerWise Disk Cleaner е безплатна програма, с приятен интерфейс и бърза работа, за сканиране и освобождаване на място на хард диска, чрез почистване на ненужните и временни файлове. Дори потребител, който не е боравил с компютър ще може да почисти хард диска си с този инструмент. Програмата сканира повече от 50 типа ненужни или временни файлове и след това безплатно ги почиства.

Wise Disk Cleaner сканира за излишни файлове, които може да се натрупали с времето върху твърдия ви диск и да затормозяват работата му. След сканирането

admin на September 07 2013
Opera 16.0 Build 1196.73 Final
OperaСърфирайте в Интернет по-сигурно, по-бързо и по най-лесния начин. Най-пълнофункционалният и мощен интернет инструмент, Opera, включва Рop-Up блокиране, табово браузване, интегрирано търсене. Само с няколко кликвания на мишката имате възможност да настроите външния вид на Opera според нуждите си. Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира отметките, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър.
admin на September 05 2013
Google Map Maker вече достъпна и в България
GoogleУслугата Google Map Maker е вече активна за България и за всички потребители, които искат да допринесат със своите знания на местно ниво, за една по-детайлна и изчерпателна карта на променящия се свят наоколо. От днес страната може да се картографира по-детайлно, което ще спомогне и за създаването на по-точна и обогатена карта на цяла Европа, представена чрез Google Maps, Google Earth и Google Maps за мобилни устройства.
pafkata86 на August 20 2013
Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4 Final
Emsisoft Anti-MalwareEmsisoft Anti-Malware постоянно следи процесите за троянски коне, червеи, шпионски програми и е перфектна защита в комбинация с антивирусните програми. Emsisoft Anti-Malware е лек и приятен за работа. Има и безплатна версия, с която можете да сканирате бързо и ефективно компютъра.

Emsisoft Anti-Malware премахва упорити шпионски, рекламни, троянски приложения, червеи и други вредители. Използваните технологии позволяват обезвреждане на опасния код, преди още да е причинил сериозни вреди. Има бекграунд скенер, който благодарение на новата технология "Malware-IDS" ще

admin на August 19 2013
Linux Kernel 3.10.6 Stable
LinuxНова версия на ядрото на операционната система Линукс. Ядрото е общото между всички дистрибуции на Linux. Вие можете да се сдобиете безплатно с него.
pafkata86 на August 12 2013
AIDA64 3.00.2500 Final
Aida64AIDA64 е една от най-добрите програми за диагностика на компютъра, наследник на Everest. Дава максимално пълна и подробна информация за хардуерното и програмно осигуряване на компютъра. Предлага мониторинг на системата - температура на процесора, дънната платка, твърдия диск, скорост на вентилаторите, волтажи, както и пълна информация за операционната система. Разполага с допълнителни модули за тестване производителността на компютъра.
pafkata86 на August 08 2013
Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Downloads

New Downloads

NAVIGON-Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
NAVIGON Europe ...
µTorrent 3.4.1 ...
BitTorrent 7.9....
ProgDVB 7.04.2 ...
ProgDVB 7.04.2 ...
Wine 1.7.17
sakis3g
Wise Disk Clean...
DAEMON Tools Li...
opam
TurboFTP 6.30 B...
Skype 6.3.73.10...
FileZilla 3.7.0...
ChrisTV 5.75
BSPlayer Pro 2....
Rotativki
SquirrelMail + ...

Top 10 Downloads

n-Track Studio ... [13586]
Registry Mechan... [13360]
Super MP3 Downl... [13352]
Microsoft Secur... [13057]
Rotativki [12117]
Hiren`s v10.0.9 [9855]
K-Lite Mega Cod... [9326]
BitComet 1.21 F... [9283]
Black Market fo... [8593]
MOBILedit! 6.1.... [8183]
Ново от Калдата